joi, 29 aprilie 2010

11 secrete invatate dupa 5 ani de experiente cu femeile


“Datoria unui barbat este de a incerca, datoria unei femei este de a alege ce i se potriveste” Anna Lesko

Am vazut multi barbati, ca de altfel si femei, prinsi in mrejele unor pasiuni bolnavicioase. Haide sa iti spun cateva secrete ca sa intelegi un mecanism pe care doar unii il vad complicat, pe cand, in realitate, el este extrem de simplu.

Femeile.. sunt persoane perfect normale, usor “citibile”. Reactiile lor, pe cat de neintelese pentru multi, pe atat de logice sunt, in masura in care intelegi din ce material sunt ele facute si cat de diferite sunt fata de tine.

Asa incat, ce te sfatuiesc, in cazul in care ai parte de o experienta care in mod normal te-ar afecta:

Intelege,accepta, mergi tot inainte!

Femeia e ultimul lucru care ar trebui sa te supere. Trebuie sa intelegi de unde provin deciziile ei, reactiile ei, nu sa le judeci, ci sa le accepti si sa iti vezi in continuare de viata. Femeia e emotionala, are nevoie sa simta ca traieste, are nevoie de o drama, partial de lupta, de lacrimi, de raset, de viata. Astfel incat femeia poate fi privita ca un copil ale caror decizii nu le judeci, ci le iei ca atare.

Daca raspunsurile la intrebarile legate de o femeie te supara, inseamna ca trebuie sa iti regandesti mentalitatea.

Exemple:

1. O femeie are perioade cand iti raspunde la avansuri, perioade cand te refuza.. nu stii ce se intampla?

Daca aceasta situatie nu avanseaza deloc, raspunsul corect este ca nu insemni pentru ea ceea ce ar trebui sa insemni ca sa avanseze.

Solutie: iti vezi mai departe de viata.

Explicatie: Femeia nu stie logic ce vrea, ci doar emotional, instinctual. Faptul ca nu te lasa sa pleci, desi te refuza, denota instabilitatea ei emotionala. Nu are puterea de a lasa pe cineva pe care se poate sprijini.

Daca vei renunta la ea, sunt toate sansele sa se intoarca la tine DAR ACEST LUCRU TREBUIE SA IL PRIVESTI CA PE UN BONUS, NU CA PE UN SCOP. Scopul tau este sa iti continui viata.

2. O femeie cu care ai avut relatie de lunga durata, dupa o perioada mare (de la cateva luni, la cativa ani) in care nu ai auzit nimic de la ea, iti da un mesaj in care iti spune cat de mult ii lipsesti

Femeia respectiva cel mai probabil tocmai a terminat o relatie si se simte singura. NU LUA IN SERIOS MESAJUL MAI MULT DECAT TREBUIE. Ciorba reincalzita nu are nici un gust.

Solutie: daca te tine mental, raspunde-i, traieste cu ea o idila de 2-3 zile, culca-te cu ea si dispari din peisaj. Daca nu, nu ii raspunde.

Sfat: NU E MOMENTUL SA REINCEPI O RELATIE CU EA, SE VA TERMINA MAI URAT CA DATA TRECUTA. Daca te intalnesti totusi cu ea, la primul semn in care te refuza sau in care iti aduce aminte prin comportament de ce te-ai despartit de ea, intoarce spatele si nu te mai intoarce niciodata (ce o insemna si niciodata asta).

3. Ai relatie cu ea, gasesti mesaje de la x in telefonul ei, ea ii raspunde la avansuri.

Explicatie: Ii lipseste ceva pe care tu nu ii oferi.

Decizie: niciodata nu o lasa in coada de peste. Daca te deranjeaza, paraseste-o. Daca nu te deranjeaza, stai cu ea in continuare. Curat, fara drame, fara gelozii, fara nervi. Pe o femeie nu o convingi prin vorbe sa te iubeasca mai mult decat pe altul.. si nici nu o convingi sa nu te insele.. prin vorbe. Daca nu iti convine si nu faci fata, da din umeri, accepta si mergi mai departe. Daca nu te mai uiti inapoi, o sa fie o vreme cand o sa te caute (vezi paragraful de mai sus).

4. Esti cu un prieten, intalniti o femeie, va place amandurora. Ea il alege pe el, desi te crezi indreptatit sa fie a ta.

Sfat: Las-o lui. E doar o femeie. Or sa fie multe altele bucuroase sa te aibe. Prietenia intre barbati e mai puternica decat emotia impartasita cu o femeie. Nu regreta asta niciodata!

5. Esti cu o tipa de relativ putin timp. Iti place. Te-ai culcat cu ea deja, dar ea incepe sa arate ca te evita, desi nu iti spune direct. Incepi sa crezi ca ai “radarul stricat”, dar nu iti vine sa crezi, pentru ca incepea sa iti placa tipa.

Sfat: Ridica imediat piciorul de pe acceleratie! Cel mai probabil vrea sa iti dea papucii, dar nu e in stare.

Solutie: Indeparteaza-te! Daca te vrea, te va urmari ea. Daca nu, ai mai scapat de o relatie aiurea. Traieste-ti viata, nu o trai pe a ei.

6. Esti cu ea in pat, iti da toate indiciile ca te vrea, dar cand sa ajungi in momentul “x”, te refuza!

In acest caz e o singura solutie: continua ce faci, fara sa devii insa agresiv. Va fi a ta, daca vei insista destul de mult. Decizia unei femei nu o poti influenta pe termen lung (si daca o faci, nu prea se merita), dar pe termen scurt (emotional) e cale de foarte multa intoarcere. Nu o contrazice, da din cap ca ai inteles ce zice si continua sa faci ce faci, ca faci bine.

7. Esti cu ea, te-ai culcat deja cu ea, dar azi nu vrea de nici o culoare.

Explicatie: Pot fi mai multe motive, nu trebuie sa te alarmezi. Poate fi orice, de la faptul ca nu e epilata, pana la faptul ca e pe stop sau ca pur si simplu nu are chef.

Solutie: nu face din tantar armasar. Abia daca nu te vrea in mod repetat, poti sa iti pui intrebari.

8. Ai relatie cu ea, te-ai culcat cu ea, dar ceva se intampla. Nu ai mai facut sex cu ea de ceva vreme, te refuza in mod repetat. Esti confuz.

Solutie si explicatie: Are pe altul. Da-i papucii. Traieste-ti viata!

9. Te reintalnesti cu o tipa careia i-ai facut ochi dulci cu multa vreme in urma (poate chiar peste un an). Mai merita sa mai incerci, daca tipa chiar iti place?

Sfat: DA! Timpul spala impresiile negative. In plus tine si de alinierea planetelor Asta inseamna ca poate acum nu are pe nimeni, e epilata, nu e pe stop si fierb hormonii in ea. Zic si eu. Daca te refuza in schimb in mod repetat, intoarce spatele fara regrete Poate anul viitor ai mai mult noroc.

10. Prietenul tau cel mai bun e intr-o relatie de lunga durata. Tipa respectiva iti face ochi dulci.

Sfat: NU NU NU ! Barbatii au un cod al onoarei mai sus decat un joc stupid al imperecherii. Nu ii spune nici lui, nu are rost, dar reteaza-i orice avans pe care ti-l face.

11. Prietenul tau cel mai bun e intr-o relatie de lunga durata, insa stii precis ca tipa cu care e il inseala. Ce faci?

Sfat: Tine de tine aproape exclusiv, dar sfatul meu este sa nu te bagi. Relatia lor e a lor. Prietenia ta cu el e altceva. Daca insa se ingroase gluma si el e vizibil afectat, ofera-i tot sprijinul de care are nevoie sa se poata desprinde de ea. Du-l intr-un club, imbata-l, cumpara-i o stripteuza etc.

Astea sunt doar cateva scenarii in care raspunsul este mult mai simplu decat ar vrea cei implicati in ele sa creada. Avem tendinta sa nu credem ce ni se dezvaluie si sa intarziem sa luam decizii uneori evidente. Dar daca toate aceste situatii intra intr-un pattern universal al relatiilor si el se tot repeta. Iar faptul ca ai intarzia mai putin cu aceste decizii te-ar ridica enorm?

Sunt adeptul intrebarilor si raspunsurilor simple in aceasta privinta.

Nu uita sfatul:

intelege..

accepta..

mergi tot inainte..


Abel, artaseductiei (c)

5 comentarii:

  1. sfaturi pentru incepatori poti sami dai ca parca ceva nu merge bine inteleg: lipsa de experienta insa oricum

    RăspundețiȘtergere
  2. vad ca rar intri pe blog cum se spune de la paste in craciun :) ok sper sa intri vreo data eu astept raspunsul

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum de unele sfaturi voi tine cont in general blogu e super

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. hm.. am observat eu ca ai nevoie de ajutor.
    in principiu te pot ajuta eu. insa daca iti trebuie alex, contactele lui le poti gasi aici http://psihomed.blogspot.com/p/ai-nevoie-de-o-consultare-gratuita-si.html

    RăspundețiȘtergere